Maskeer en Duct Tape

 • HPX Duct Tape
  HPX Duct-Tape

  HPX Duct tape is een ijzersterk, waterdicht vezel versterkt tape met groot hechtingsvermogen voor oneindig veel toepassingen in de bouw- en industriesector. Door de hoge kleefkracht hecht dit product op vrijwel alle ondergronden.

   
   
 • HPX delicate surface tape
  HPX Masking Tape 4800 Washi Paars

  Geschikt voor algemene en schildertoepassingen, waar een tape met een lage kleefkracht en hoge kwaliteit vereist is

   
   
 • FineLine Masking Tape Geel
  HPX Masking Tape Fineline Geel

  UV-bestendig (laat op de meeste ondergronden geen lijmresten na bij verwijdering tot 4 maanden na bevestiging)

   
   
Toon 12 24 36

Door je juiste afplaktape te gebruiken bespaar je jezelf een hoop extra werk bij de klus. Ben je op zoek naar een tape voor extreem scherpe randen? HPX heeft daarvoor de hoogwaardige “gold” masking tape 4400 voor op de markt gebracht. Gladde oppervlakten zijn lastig af te plakken, maar deze tape heeft juist een goede hechting op metaal, glas en kunststof. De tape is UV-bestendig en laat op de meeste ondergronden geen lijmresten na bij verwijdering.

Als je op zoek bent naar een tape met een lage kleefkracht en een hoge kwaliteit voor algemene schilderklussen, dan is de Masking tape 4800 het beste geschikt. Deze afplaktape is perfect voor verf op waterbasis en kan prima gebruikt worden voor gipswanden, behang en verse verflagen.

Duct Tape van HPX is een ijzersterke multifunctionele tape, waterdicht en met een zeer hoge hechting op de meeste ondergronden. Geschikt voor vele toepassingen.