Glasreiniging en oppervlakte bescherming

 • Invisible Shield Oppervlakte Bescherming
  Invisible Shield Oppervlakte Bescherming
   
 • Glasreiniging
  Glasreiniging
   
 • Foliesystemen
  Foliesystemen
   
 • Siliconen druppels
  Siliconen druppels
   

Iedereen levert natuurlijk graag schoon werk af! Wij helpen je graag met passende oplossingen om glas schoon te maken en coatings om glas te reinigen en langdurig te beschermen tegen vuil en verwering. Onze Clean-X invisible shield glasreiniger zorgt ervoor dat het glas weer perfect schoon wordt. Door het glas daarna te coaten met de Clean-X Invisible surface protection blijft het glas mooi en is het lang beschermt tegen vuil en verwering.

Beide producten kunnen perfect aangebracht worden met de Clean-X microvezeldoek. Glas en spiegels kunnen ook mooi opgepoetst worden met o.a. Primp poetspapier of de Supreme poetsdoeken. Deze rollen kunnen ook nog eens eenvoudig met een muur rolhouder aan de muur worden bevestigd zodat je geen last heeft van rondslingerende rollen poetspapier.

Wil je liever mobiel zijn met de rollen poetspapier dan is een vloerstandaard rolhouder de perfecte oplossing. Schone handen krijg je met de Wet Wipes Reinigingsdoeken, deze zijn ideaal voor het verwijderen van zwaar tot zeer zware industriële vervuilingen zoals olie, vet en smeer maar ook verven, lijmen, lakken, kitten. Timmers biedt alle benodigdheden voor de professional; veilig, duurzaam én schoon.