Daksystemen

 • Polycarbonaatsysteem LT20
  Pext Polycarbonaat daksysteem LT20

  Pext Polycarbonaat daksysteem LT20

   
   
 • Polycarbonaat daksysteem LT50
  Pext Polycarbonaat daksysteem LT50 - 50.PEPOLT50

  Pext Polycarbonaat daksysteem LT50

   
   
Toon 12 24 36

Wilt u de dakconstructie van een bestaande (terras)overkapping vervangen? Of wilt u een nieuwe veranda plaatsen waarbij u zelf de (houten) onderconstructie maakt en u alleen nog op zoek bent naar de dakbedekking? Het door Timmers-BV geleverde daksysteem van Pext biedt uitkomst: u maakt zelf de (houten) onderconstructie en wij leveren de dakbedekking!

Gemak: compleet pakket en eenvoudig te monteren

Het daksysteem van Pext wordt als bouwpakket geleverd, is compleet en op maat en is bovendien eenvoudig te monteren. U hoeft zelf nergens meer aan te denken en kunt direct beginnen! Met behulp van de duidelijk meegeleverde montagehandleiding is het eenvoudig het daksysteem te monteren.

Het geleverde pakket bestaat uit aluminium profielen met beglazingsrubbers én alle benodigde bevestigingsmaterialen en toebehoren (schroeven, tape, kit). De bouwpakketten worden met de grootste zorg ontwikkeld en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Het daksysteem is kwalitatief topklasse en wordt geproduceerd en samengesteld in eigen productie.

Uitvoeringen

De daksystemen kunnen worden geleverd als muuraanbouw of als vrijstaand model. Daarbij levert Pext een aantal standaard afmetingen, maar ook maatwerk is mogelijk. Zo is er voor iedere situatie een geschikt product.