Glaslatten / Glasprofielen

 • Glaslatten
  Glaslatten
   
 • Opdek en sponning verhogend
  Opdek en sponning verhogend
   
 • Ventilatielatten
  Ventilatielatten
   
 • Neuslatten
  Neuslatten
   
 • Beglazingsprofielen
  Beglazingsprofielen
   
 • Geoptimaliseerde Glaslatten
  Geoptimaliseerde Glaslatten
   
 • Ventistone
  Ventistone
   

Bent u op zoek naar een glaslat of glasprofiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u glasprofielen en glaslatten in alle soorten en maten zodat u voor elke klus het juiste product bij de hand hebt.

GLASLATTEN
De lengtes van onze glaslatten variëren tussen de 2,75 en 5,80 meter, uiteraard kunnen we ook op maat leveren. Onze glaslatten zijn altijd geproduceerd uit vol hout en nooit gevingerlast. Standaard lakken we onze glaslatten met een 80mu RAL 1013 coating volgens de hoogste kwaliteitseisen in een gecertificeerd systeem. Alle productie en bewerkingen van onze glaslatten vind voor 100% in Nederland plaats volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

GLASPROFIELEN
Naast glaslatten kunt u in onze webshop ook terecht voor glasprofielen. Deze profielen worden ook wel aluminium beglazingsprofielen genoemd. Al onze glasprofielen bevatten beluchtingsgleuven en de bevestigingsgaten zijn gesoevereind. De profielen hebben daarnaast een standaardlengte van 500 cm.

KEURMERKEN
Onze glasprofielen kunt u gebruiken voor zowel binnen- als buitenbeglazing in houten kozijnen. Wij leveren de glaslatten met KOMO-certificaat, tegen aantrekkelijke prijzen. Door bij ons in te kopen, kunt ook u een concurrerende prijs bieden aan uw klanten, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw materialen. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze keurmerken of glaslatten? Onze vakbekwame medewerkers vertellen u graag meer tijdens een persoonlijk bezoek!