Aluminium Trappen

 • Wienese Master Bordestrap
  Wienese Master Bordestrap
  Wienese Master Bordestrap  
   
 • Wienese Combistep 1
  Wienese Combistep® 1
  De Wienese Combistep® kan het werken op verschillende niveaus enorm kan vereenvoudigen. Door de traploze instelbaarheid van de poten zijn de Combistep ® 1 en 2 producten die probleemloos toe te passen zijn op bordessen, trappen of andere obstakels.  
   
 • Wienese Combistep 2
  Wienese Combistep® 2
  De Wienese Combistep® kan het werken op verschillende niveaus enorm kan vereenvoudigen. Door de traploze instelbaarheid van de poten zijn de Combistep ® 2 zijn deze producten die probleemloos toe te passen zijn op bordessen, trappen of andere obstakels.  
   
 • Wienese dubbel oploopbare trap
  Wienese Master Dubbele Trap
  Wienese Master Dubbele Trap  
   
 • wienese plus bordestrap
  Wienese Master Plus Bordestrap
  Wienese Master Plus Bordestrap  
   
 • Wienese Multiladder
  Wienese Multiladder
  Wienese Multiladder  
   
 • Little Giant Trap
  Giant Trap
  Giant Trap  
   
 • wienese telescopische werkbrug
  Wienese Telescopische Werkbrug
  Telescopische Werkbrug  
   
Toon 12 24 36
De stevige aluminium trappen van trappenfabriek Wienese staan garant voor uitstekende professionele kwaliteit en voldoen uiteraard aan de wettelijke kwaliteitseisen en normen. De trappen zijn door een uitgekiend gebruik van de speciale aluminium profielen stabiel en verkrijgbaar in verschillende breedtematen en in verschillende hoogtes. De Wienese Master bordestrap is bovendien voorzien van een praktisch opbergbakje. Wienese heeft met het uitgebreide assortiment een oplossing voor iedere klus op alle niveau's. De aluminium trappen uit het Wienese assortiment zijn standaard geschikt voor het schone werk en daarom altijd gecoat op de sportbomen zodat je geen zwarte handen krijgt tijdens het gebruik. Bij Timmers Glasartikelen.nl vindt u buiten de beste prijzen voor aluminium trappen alle hulpmiddelen en gereedschappen voor de specialist!