Ventilatieroosters

 • Junior 150 design (EPC)
  Junior 150 design (EPC)


  Thermisch geïsoleerd draaiventilatierooster met traploos regelbare afdichtingscilinder en voorzien van een eenvoudig afneembare binnenkap (Airclip) voor een totale reiniging bij klein onderhoud. De draaicilinder is eveneens gemakkelijk uitneembaar voor totale reiniging bij groot onderhoud, zonder dat het rooster uit het raam of het glas dient gedemonteerd te worden.

  De zelfregelende klep reageert automatisch op variërende druk zodat er steeds aan een constant debiet wordt geventileerd. Dit zorgt voor een hoger comfort.

   
   
 • Multiair classic (EPC)
  Multiair classic (EPC)


  De MultiAir Classic is een thermisch geïsoleerd draaiventilatierooster met uitneembare, traploos regelbare draaicilinder met een strakke afwateringskap. Eén en hetzelfde type ventilatierooster kan uitgevoerd worden met verschillende nominale luchtdoorlaten. Vier afdichtingsborstels met dubbele finseal inlage zorgen voor een goede wind- en waterdichtheid in gesloten stand. De afneembare Airclip, met ronde perforaties, doet tevens dienst als insectenwering.

  Het unieke  EasyClean® principe maakt het mogelijk om het gehele klep- of trommelmechanisme uit te nemen. Hierdoor is het gehele rooster intensief te reinigen of na te zien. Dit heeft een positief effect op de levensduur van het rooster.

  Prijzen op aanvraag

   
   
 • MultiAir Design (EPC)
  MultiAir Design (EPC)

  De MultiAir (EPC) is een thermisch geïsoleerd draaiventilatierooster met uitneembare, traploos regelbare draaicilinder met een ronde afwateringskap. Eén en hetzelfde type ventilatierooster kan uitgevoerd worden met verschillende nominale luchtdoorlaten. Vier afdichtingsborstels met dubbele finseal inlage zorgen voor een goede wind- en waterdichtheid in gesloten stand. De afneembare Airclip, met ronde perforaties, doet tevens dienst als insectenwering. Het unieke EasyClean principe maakt het mogelijk om het gehele klep- of trommelmechanisme uit te nemen. Hierdoor is het gehele rooster intensief te reinigen of reviseren. Dit heeft een positief effect op de levensduur van het rooster. De optionele zelfregelende klep, reageert automatisch op variërende druk en compenseert het teveel aan luchtdoorlaat door de ventilatieopening te verkleinen.

  Prijs op aanvraag

   
   
 • FlexAir EPC
  FlexAir EPC


  De FlexAir EPC is een thermisch geïsoleerd klepventilatierooster, met optioneel een zelfregelende klep. Het is beschikbaar in drie ventilatiecapaciteiten voor één glasaftrek en één inbouwhoogte. De FlexAir EPC is toepasbaar in houten, kunststof en aluminium kozijnen. Het rooster is eenvoudig schoonmaakbaar dankzij een met de hand afneembaar binnenprofiel, dat tevens dienst doet als insectenwering. De zelfregelende klep, die automatisch reageert op variërende druk, laat toe om constant te ventileren aan een vast debiet.

  Prijs op aanvraag

   
   
 • FireCatch EPC
  FireCatch EPC


  De FireCatch EPC is een gepatenteerd compact ventilatierooster met een brandwerendheid van 58 minuten. Met de behaalde klasse EI30 voldoet de FireCatch EPC aan de in het BouwBesluit gestelde eis voor gevels met een W.B.D.B.O. van 60 minuten. De brandtesten zijn door het geaccrediteerde laboratorium Efectis uitgevoerd volgens de Europese norm, EN 1364-1. De FireCatch EPC is getest in een brandwerend kunststof kozijn constructie.

  Het esthetisch design van de FireCatch EPC biedt in combinatie met de MultiAir (EPC), FlexAir (EPC) of MultiCoust EPC een uniform gevelaanzicht. Het rooster is vervaardigd van robuust aluminium.

  Omdat de FireCatch EPC volledig koudebrugvrij is, worden warmteverliezen en condensatie voorkomen. De zelfregelende klep zorgt voor een optimaal comfort en energiebesparing en een EPC-winst van 0,11.

  De FireCatch EPC is beschikbaar voor zowel glasplaatsing, kalfplaatsing als compacte kalfplaatsing. Er zijn drie ventilatiecapaciteiten beschikbaar met één glasaftrek en één inbouwhoogte.

  Prijs op aanvraag.

   
   
 • MultiTop EPC
  MultiTop EPC


  De MultiTop EPC is een toprooster voor onzichtbare plaatsing op houten, kunststof of aluminium kozijnen achter het buitenspouwblad. Het is beschikbaar in drie ventilatiecapaciteiten. De MultiTop EPC is standaard voorzien van een zelfregelende klep, die automatisch reageert op variërende druk, laat toe om constant te ventileren aan een vast debiet. Het rooster levert een EPC-winst op tot 0,08. Het rooster is eenvoudig schoonmaakbaar dankzij een met de hand afneembaar binnenprofiel, dat tevens dienst doet als insectenwering.

  Afmetingen Compacte Kalfplaatsing Inbouwdiepte 76 mm Inbouwhoogte 55 mm Uitvoeringen Bediening Hendel, koord of stang Eindstukken Wit, zwart, crème en grijs Afwerking F1 blank geanodiseerd, Alle Ral-kleuren

  Prijs op aanvraag

   
   
Toon 12 24 36
GOEDE VENTILATIE IS BELANGRIJK VOOR DE GEZONDHEID Zaken als koken, douchen of stoken dragen bij aan luchtvervuiling binnenshuis. Wanneer men niet goed ventileert blijven bijvoorbeeld vocht en andere luchtjes in de ruimte hangen die niet goed zijn voor de gezondheid. Slechte ventilatie in woningen en gebouwen kan zorgen voor allerlei lichamelijke klachten. U kunt denken aan allergieën, hoofdpijn, astma en dergelijke. Goede ventilatieroosters in huizen en gebouwen zijn daarom van groot belang voor de gezondheid. Door het plaatsen van ventilatieroosters krijgen bijvoorbeeld schimmels en huisstofmijt, die allergieën kunnen veroorzaken, geen kans zich te ontwikkelen en te verspreiden. GLASARTIKELEN.NL BIEDT EEN RUIM ASSORTIMENT ARALCO EN DUCO VENTILATIEROOSTERS AAN Dankzij de ventilatieroosters van Aralco en Duco wordt continu verse lucht toegevoerd en kan vervuilde lucht afgevoerd worden. Glasartikelen.nl biedt een ruim assortiment ventilatieroosters aan in diverse modellen, maten, materialen en kleuren, passend bij de verschillende wensen en behoeften van uw klanten. Op alle Aralco en Duco producten ontvangt u, bij verantwoord gebruik, een garantie van 10 jaar. VRAGEN OF ADVIES OVER VENTILATIEROOSTERS? Komt u er niet helemaal uit, heeft u aanvullende vragen of wilt u advies op maat? Geen probleem, wij zijn op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur te bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord.