Ventilatieroosters Duco

  • Ventilatieroosters
    Ventilatieroosters
     

GOEDE VENTILATIE IS BELANGRIJK VOOR DE GEZONDHEID
Zaken als koken, douchen of stoken dragen bij aan luchtvervuiling binnenshuis. Wanneer men niet goed ventileert blijven bijvoorbeeld vocht en andere luchtjes in de ruimte hangen die niet goed zijn voor de gezondheid. Slechte ventilatie in woningen en gebouwen kan zorgen voor allerlei lichamelijke klachten. U kunt denken aan allergieën, hoofdpijn, astma en dergelijke. Goede ventilatieroosters in huizen en gebouwen zijn daarom van groot belang voor de gezondheid. Door het plaatsen van ventilatieroosters krijgen bijvoorbeeld schimmels en huisstofmijt, die allergieën kunnen veroorzaken, geen kans zich te ontwikkelen en te verspreiden.

TIMMERS BV BIEDT EEN RUIM ASSORTIMENT DUCO EN ARALCO VENTILATIEROOSTERS AAN
Dankzij de ventilatieroosters wordt continu verse lucht toegevoerd en kan vervuilde lucht afgevoerd worden. Beide fabrikanten bieden een ruim assortiment ventilatieroosters van Aralco en Duco aan in diverse modellen, maten, materialen en kleuren, passend bij de verschillende wensen en behoeften van uw klanten.

VRAGEN OF ADVIES OVER VENTILATIEROOSTERS?
Komt u er niet helemaal uit, heeft u aanvullende vragen of wilt u advies op maat? Geen probleem want onze accountmanagers bezoeken u graag voor een gedegen advies!